Handheld 500 ultimativno rješenje za dugogodišnju zaštitu od ptica

Skupina za kontrolu ptica posvetila je godine istraživanja kako bi razvila vrhunsku lasersku zraku. Ovaj je cilj postignut sa Handheld 500, primjenom kombinacije visoko precizne optike, filtriranja i svjetlosnih frekvencija. Rezultat su izuzetne performanse u zaštiti od ptica na velike udaljenosti.

Handheld 500

Sustav za zaključavanje

Kako bi se spriječila neovlaštena uporaba opreme, Handheld 500 opremljen je sustavom za zaključavanje.

Čvrst dizajn

Handheld 500 ima čvrst dizajn koji osigurava učinkovitost u zahtjevnim situacijama. Poklopac koji je otporan na udarce, štiti laser od oštećenja prilikom padova i izlaganja prašini. Stoga laser se može koristiti u najrazličitijim okruženjima.

Ciljnik sa crvenom točkom

Cilju pružanja preciznijeg i sigurnijeg rada na velikim udaljenostima, Handheld 500 opremljen je ciljnikom sa crvenom točkom. Ciljnik omogućava precizno usmjeravanje ručnog uređaja u željenu metu prije aktiviranja lasera.

Napredna laserska tehnologija

Ptice doživljavaju Handheldov-u lasersku točku kao približavajuću fizičku opasnost. Jednom kad opaze lasersku točku, ptice odlete u potrazi za sigurnijim mjestom i, za razliku od konvencionalnih metoda zastrašivanja ptica, neće se naviknuti. Nakon dosljedne upotrebe ručnog uređaja, ptice će kontrolirano područje shvatiti kao nesigurno i neće se više vraćati.

Tehničke specifikacije

Boja laserske zrake:

Zelena

Vijek trajanja laserskog izvora:

5000 sati

Izvor napajanja:

Za laserski uređaj 2 x RCR123a litij-ionska baterija i za ciljnik
1 x CR2032 baterija

Radni napon:

7,4 VDC

Potrošnja energije:

6 W

Dimenzije (D x Š x V):

427 (16,8) x 76 (3,0) x 83 (3,3) mm (in)

Težina:

880 g (31,0 oz.)

Radna temperatura:

-10°C do 35°C (14°F do 95°F)

Odaberite pravi model

Ručni uređaj dolazi u dva modela s različitom izlaznom snagom lasera: Agrilaser Handheld i Handheld 500. Odabir pravog modela ključan je za generiranje laserske projekcije s dovoljnim kontrastom za učinkovito rastjerivanje ptica.